Wednesday, September 10, 2008

dodgeball game =) ape tuh?

last 2weeks ago taw bende nih,kui3,br nk upd8 =p

kesah aku nk upd8 slaluuu = haha~

dat day,if i'm not mistaken,rabu mlm kott =p haihh =p chim aji ezad lionel mukhriz n aku(aku nih ganti matto,haha =p) joined a dodgeball tournament,bajet hebat laaa we'd say. (tp mmg hebat ponn *winkk*) no star,no pads, just balls.oyeah ktorg ngn slumber tenang finished top tym grouping n advanced to the 1st knockout round n then, yes,the quarterfinals with help of 'superman' chim n ezad n 3 lg player laen xtmasok aku(sbb xhebat =c) haha =p during our 3rd round quarterfinal game against a macha team,perghh,thanx GILERRR korg tkua awl2 tinggalkan aku sengsorg sole survivor lam court tuhh.last2 kantoi lak kne bola kt kaki gua tym last2 min,cibaianjing tol,hmm=c (cam bola deadball sbb klh tuh,tp let go sudeyhh,debut team nih,sampai quarter da leh kembang idong bwk jln2 tyg2 kt campus dah,kann2?)

p/s : no piccas as i din received any from sayed yett =p
and i had a really fun time guys,arigato n kudos =D


n yeah, i already got the pics,njoy =)




team rumah cemerlang.

3 kumens!:

awen said...

akhirnye, ko ade life gak kat mmu kan...haha

aku said...

cibai.

bakri hafiz hisham said...

kau amek archi kat mane?
aku kat utm skudai.
degree.
baru 2nd year.
through matriculation.
kau?