Monday, November 23, 2009

kua melayan kerenah kawan2-kawan.

Hari tu aku gi kelas lambat. Aku ingat kene marah tapi lecturer kate aku dapat highest, sorang je dpt A+ test last week.Takpe, tak pelik sangat, dah terlalu lame sgt dah aku tak hebat macam tu. Maka aku pon gi kua ngn kawan² aku untuk celebrate. bunyik die macam klaka tapi ape ade hal, takkan nak celebrate ngn jiran2 aku kan.




So mengikut arah tuju dan arah pertimbangan apai. Die, joe & faridzul faisal anak ruslan datang hinggap di depan rumah aku dan ajak lepak ngn kicap a.k.a tokey kilang kicap. lepak, lepak dan lepak lagi 2,3jam sampai kami berlime menyedari kami ade rumah masing². Esoknya dengan apai dan anak ruslan dan kicap lagi bersama² ke times square untuk menemani saudara awien gi event anime hanabi. jangan salah sangke aku melayan anime okay. sorry gamba takde entah la pasal ape dorang terlupe kot. Petang itu hangout ditutup tirai selepas faisal beli kejadah dragonball beliau.

Baru² ini pulak aku manage untuk melayan 3 wayang dalam seminggu.(gile ape takde life ke?) takpe, bukan selalu macam ni. walaupun on a tight budget tapi slumber, member punye pasal tade sape leh carik pasal dengan aku. okay lupekan yang tu.

wayang yang 1st, 2012 aku tgk dgn classmates aku dekat KLCC hari selase.aku suke pergi mall merewang time weekdays, rase macam malaysia ni tade laa 25juta sangat penduduk die. sile pahamkan ayat tu.setuju kan? wayang 2nd ialah cite The Fourth Kind. Aku layan cite nie sebab orang kate review die not bad. aku tengok sendiri pon kate not so bad.hehe. tapi yang bad nye member aku yang tempang tu tido lam wayang tu. aram betol perangai die. takpe la, at least wayang yang 2nd of the day die tak tido, aku layan cite Phobia 2 bersame dengan taufiq si tempang dan kicap dkat Pavillion, KL. Btw,aku suke interior design gsc pavillion. Plus, diorang dapat award interior design terbaik dari PAM. Sorry lari tajuk!

gambar² yang berkaitan ade di bawah. Diingatkan, kisah hidup ini sama sekali tidak boleh diguna pakai oleh stalkers dan private investigator.(Jika ade lah) Baiklah, terima kasih kerana meluangkan mase anda membaca entry blog kali ini.hahahahaha.


life on the fab lane. tunggu grad okay amatt.


macho aku nih, kate beliau.


photographer : kai shaap



aku shot nie dkt Glitters GSC.


 aktiviti bebas selepas wayang.



 kaki sah tempang.



 memang gaye yang entah pa pe.



 gamba ade tut yg di edit baek punyaa.



 k to the i to the c to the a to the p.




4 kumens!:

hannah jamma said...

hebat!
A+?
woohoo!
boleh lah belanja saya java chip :D

ahmad nazirul amir said...

haha,even java chip doesnt sound so cheap.haha.

nadia-ady said...

3 wayang sekaligus? terer gilerrrr hahahaha..

p/S: Pavilion memang best. Pergi sana rasa mcm pergi shopping complex kat oversea.haha

ahmad nazirul amir said...

alaa tp tak mampu laa bli byk2 plastic bag ble g pavi kann.hehee.